تالار گفتمان بافق سلام

نسخه کامل: سالاد لبناني
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
حالا که آخرین روزهای تابستان را پشت سر می گذاریم و به پیشباز فصل پاییز می‌رویم به راحتی می‌توانید با رعایت یک رژیم غذایی، سلامت و تندرستی خود و اعضای خانواده‌تان را در آستانه فصل پاییز تضمین کنید البته اگر با ما همراه شوید و سالاد بلغور به شیوه‌ لبنانی‌ها را تهیه کرده و در آخرین روزهای تابستانی به همراه خانواده میل کنید.

مواد لازم:
  • کاهو : یك عدد متوسط
  • اسفناج: 7 برگ
  • گوجه فرنگی : 3 عدد
  • بلغور جو: یك پیمانه
  • جعفری : 50 گرم
  • پیازچه: 2 عدد
  • شوید: 50 گرم
  • زیتون:10 عدد بدون هسته
  • لیموترش: 2عدد
  • روغن زیتون: 3 تا 4 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:


برای شروع باید بلغور را در آب خیس کنید تا نرم و آماده جویدن شود. بهترین روش آن است که بلغور را به مدت نیم تا یك و نیم ساعت در آب‌جوش خیس کنید تا بافت آن به خوبی نرم و قابل جویدن شود. پس از گذشت این زمان، بلغور را آبکشی کنید و آن را در ظرفی جداگانه قرار دهید.
سپس سراغ کاهو و اسفناج بروید. آنها را بعد از شستن و خشک کردن، به صورت رشته‌های باریک خرد کنید. بعد از آن جعفری، پیازچه و شوید را به صورت جداگانه ساطوری وگوجه‌فرنگی را به صورت نگینی خرد کنید.
در آخرین مرحله کاهوی رشته‌شده را کف بشقاب ریخته و بلغور جو را روی آن بریزید. سپس کاهوی رشته‌شده و سبزیجات ساطوری‌شده و گوجه و زیتون را اطراف آن بریزید و با کمک آنها ظرف را تزیین کنید.
می‌توانید مخلوط آبلیمو، روغن زیتون و نمک و فلفل را به صورت جداگانه کنار سالاد سرو کنید و یا این مخلوط را روی بلغور ریخته و آن را از قبل طعم‌دار کنید.

نکته:

به جای استفاده از آبلیمو می‌توانید از سرکه سیب یا سرکه انگور که با روغن کنجد نیز مخلوط شده به عنوان سس این سالاد سلامت استفاده کنید.
درمانگران طب سنتی اسفناج را مفیدترین سبزی برای درمان بیماری‌های کبد و معده می‌شناسند و آن را به بیمارانشان تجویز می‌کنند. خوردن اسفناج به تنهایی یا تهیه سالاد با کمک برگ‌های سبز آن در درمان یبوست و کندی عملکرد روده‌ها موثر است.
می‌توانید به جای نگینی کردن گوجه‌فرنگی از گوجه‌های مینیاتوری استفاده کنید و از آن در کنار زیتون‌های سبز و سیاه برای تزیین سالاد بلغور استفاده کنید.[/b]
لینک مرجع